7 tipov na originálny darček pre motorkára

Ak hľadáš darček pre svojho milovaného motorkára alebo motorkárku, si na správnom mieste. Nemusíš sa trápiť s hľadaním a vymýšľaním darčeka. Pripravili sme pre teba niekoľko tipov na darčeky pre motorkárov, ktoré rozhodne potešia nielen pod vianočným stromčekom. Koniec koncov, chceme darovať niečo, čo je nielen nezabudnuteľné, ale aj užitočné.

1. Kniha 15 najkrajších trás pre motorkárov na Slovensku

Myšlienka ísť na výlet na motorke znie úplne úžasne, ale ako sa rozhodnúť kam sa vybrať? Kniha Motosprievodca ťa prevedie najkrajšími cestami na Slovensku a ponúkne ti cestovateľské zaujímavosti. Ukáže ti tie najlepšie trasy cez celú krajinu hlavne po cestách II. a III. triedy.

https://www.motosprievodca.sk/kniha/motosprievodca-slovenskom/

2. MOTOtričko s originálnym darčekovým balením

Tričká s originálnym a vtipným motorkárskym motívom zaručia úspech pod vianočným stromčekom. Vybrať si môžeš z vtipných vianočných motívov, tričiek pre páry a veľa ďalších. Pozri si celú ponuku tričiek a mikín.

https://www.mototricka.sk/

Nemusíš sa trápiť ani s balením. Tričko si vieš objednať v originálnom darčekovom balení v plechovke, s vianočným moto-motívom. Na balenie stačí dopísať meno motorkára alebo krátke venovanie a darček je hotový ?? Už vieš komu urobíš radosť pod stromčekom? ?

3. Návleky na prilbu

Chceš sa vyblázniť na cestách a potrpíš si na humore? Určite by sme ti odporučili kúpu vtipných návlekov na moto prilbu zo stránky lvmoto.sk, kde nájdeš širokú škálu rôznych typov a farieb. Ak chcete tvoriť nezabudnuteľný pár na cestách, odporúčame ti zakúpiť rovno dva návleky.

https://www.lvmoto.sk/navleky-na-prilby

4. Akčná kamera nielen na motorku

S týmto darčekom bude každá jazda nezabudnuteľná. A to doslova. Zachytenie tých najkrajších zážitkov ti umožní akčná kamera, ktorú je možné upevniť takmer všade na motorku aj prilbu.

https://www.alza.sk/outdoorove-kamery/18854516.htm

5. Aerodynamický ruksak

Originálny motorkársky kúsok, vďaka ktorému bude obsah tvojho ruksaku v bezpečí nielen pri silnom vetre a daždi. Ruksak je navrhnutý tak aby sa prispôsobil telu a minimalizoval odpor vzduchu a ty si môžeš užiť jazdu naplno.

https://www.xlmoto.eu/product/xlmoto-slipstream-motorcycle-backpack_pid-PM-3992189

6. Daruj tvojmu motorkárovi motorku

Najkrajším darčekom pre každého motorkára je rozhodne motorka. Nie, nehovoríme o kúpe novej motorky, aj keď… Náš tip na darček je prenájom motorky, či už na jeden alebo viac dní. Takýto darček vieš kúpiť už od 70-80 €, stačí si len vybrať, ktorá motorka bude tá pravá.

Vyskúšaj https://motorental.sk/ alebo http://yamaha.pozicajsimoto.sk/

7. Stan pre motorkára aj motorku

Všetci chceme mať svoju motorku, čo najviac v bezpečí, obzvlášť cez noc, keď ju nemáme na očiach. S týmto darčekom budú cestovateľské výlety na motorke ešte dobrodružnejšie. Ak je tvoj motorkár dobrodruh, tento darček ho zaručene poteší.

https://www.efitness.sk/stan-pre-3osoby-biker-dvojplastovy-s-predsienou-pro-motocykl/

 
 

Páčil sa ti tento článok? Daj o ňom vedieť aj svojim priateľom na Facebooku.

pozrieť ďalšie články pozrieť tričká

Sleduj nás aj na Instagrame