8 tipov na originálny darček pre motorkárku

Chceš jej tento rok zabezpečiť nezabudnuteľné Vianoce? ? Nemusíš sa naďalej trápiť, akým darčekom si ju získaš, pretože sme pre teba pripravili zoznam tých najlepších darčekov, ktoré určite potešia aj tvoju motorkárku.

1. Zážitok na celý život

Nechaj jej prevetrať motorku na SLOVAKIA RINGU! ?

S akciovou poukážkou, ktorú poskytuje slovakiaring.sk jej spravíš nezabudnuteľné Vianoce o ktorých bude rozprávať ešte roky. Jazdu na okruhu si môže vyskúšať na vlastnej koži, na vlastnej motorke.

So SLOVAKIA RINGOM zažije tých najkrajších 5×30 minúť jazdenia bez povinného školenia.

https://slovakiaring.sk/sk/poukazka/vianocna-akcia-moto-2022#!

2. Kozmetika či MOTO-kozmetika?

Nechaj kozmetiku na nej a ty jej zaobstaraj sadu kvalitnej moto-kozmetiky v jedinečnom darčekovom balení. V balíčku nájde špeciálne prípravky od Autosol, ktoré vyleštia jej motorku ako keby bola nová.

https://www.motozem.sk/darcekovy-balicek-motokozmetiky-autosol/

3. Dámske MOTO-tričko s darčekovým balením

Ktorú ženu by nepotešilo nové oblečenie a obzvlášť keď ho môže nosiť na svojej mašine?

Či už jej vyberieš tričko s vianočným motívom alebo s vtipným motívom, určite jej vyčaríš úsmev na tvári. U nás si dokážeš vybrať z tých najoriginálnejších dizajnov v rôznych farbách.

https://www.mototricka.sk/motorkarky/damske-tricka

Pri kúpe našich tričiek/mikín sa nemusíš báť ani o darčekové balenie. Od nás ti príde tovar priamo zabalený v originálnej darčekovej plechovke s MOTO-motívom. Ak chceš byť veľmi kreatívny, tak si môžeš na plechovku podľa vlastného výberu napísať krátke venovanie alebo dopísať meno motorkárky? Už vieš aké tričko jej skryješ pod stromček???

4. Prenájom motorky

Dopraj jej skvelý zážitok na jeden deň, či celý týždeň!

Kto by sa nepotešil jazde na akejkoľvek motorke, ktorú si vyberie? Umožniť jej takýto darček je naozaj špeciálnou príležitosťou a preto sme našli pre teba stránky motorental.sk a yamaha.pozicajsimoto.sk , kde nájdeš v ponuke mnoho modelov z ktorých jej jednoducho stačí vybrať ten najlepší.

https://motorental.sk/ http://yamaha.pozicajsimoto.sk/

 5. Dámske rukavice podľa výberu

Ak jej chceš zabezpečiť pekný darček, ktorý bude zároveň aj bezpečný a štýlový tak si narazil na správny tip. Stránka motozem.sk ti umožní široký výber rôznych typov rukavíc od textilných až po kožené.

Dopraj jej pohodlie počas jazdy.

https://www.motozem.sk/motorkarske-rukavice/urcenie-damske/

 

6. Moto-legíny

Ženy preferujú pohodlie a komfort. S legínami od Alpinestar jej to môžeš dopriať počas každej jazdy. Legíny sú zo strečového materiálu a navyše skvele obopínajú postavu, čo motorkárky ocenia. Zabezpečujú lepšiu viditeľnosť na cestách vďaka reflexným prvkom. Každý pád zachránia chrániče kolien CE 1. úrovne.

https://www.bbmoto.sk/leginy-alpinestars-banshee

7. Kľúčenka pre šťastie

Ženy milujú šperky a doplnky. Pekným gestom, ktoré sme si vybrali pre teba je napríklad táto motorkárska kľúčenka, ktorú si môže so sebou brávať aj počas jazdy všade so sebou.

Na kľúčenke nájdeš pekné odkazy, ktoré spríjemnia deň. O balenie sa postará samotná čierna elegantná krabička.

https://www.koralkysisi.sk/klucenky/klucenka-motorka-lll/

8. Vrkoče na prilbu

Prioritou motorkárky je vyzerať na svojej mašine čo najlepšie . Ak jej chceš trochu okoreniť výbavu, tak určite kúpou vrkoča na prilbu. Zo stránky bbmoto.sk jej môžeš vybrať zo širokej ponuky farebných variácií. 

Zaručuje vietor vo vlasoch ! ?

https://www.bbmoto.sk/vrkoce-na-prilbu

 
 

Páčil sa ti tento článok? Daj o ňom vedieť aj svojim priateľom na Facebooku.

pozrieť ďalšie články pozrieť tričká

Sleduj nás aj na Instagrame